Lid worden

Wanneer u lid wordt voor 7,50 Euro per jaar dan vergroot u het draagvlak van deze actieve Buurtvereniging en ondersteunt u de doelen en werkzaamheden van het Buurtplatform Wedren-Julianapark zoals:

  • meer groen zoals de herplant van bomen en de aanleg van een grote buurttuin,
  • vergroten van de leefbaarheid en veiligheid b.v. door onze aanpak van de drugsgerelateerde overlast op de Wedren, door trottoirs toegankelijk te houden voor rolstoelgebruikers
  • vergroten van de cohesie in de buurt door b.v. conflictbemiddeling, onze bijdrage aan de Nijmeegse 4-daagse, door bemiddeling bij hulpvragen
  • behoud van de 19e eeuwse schil door b.v. het gemeentebeleid aan te scherpen waar het gaat over het beperken van verkamering van panden en te pleiten voor meer starterswoningen.

Wanneer u lid wordt dan vergroot u dus het draagkracht van het buurtplatform. En dat is nodig in onze onderhandelingen met Gemeente e.d.  Het is nodig om de goede dingen voor de buurt voor elkaar te krijgen.

Bent u nog geen lid, of wilt u uw lidmaatschap verlengen voor het komende jaar, vult u dan onderstaand formulier in. U wordt lid voor maar 7,50 Euro per jaar!

Samen staan we sterk!

  • Kiest u voor contante betaling, dan neemt een van onze bestuursleden z.s.m. contact met u op!
  • Kiest u voor betaling via bank, dan willen wij u vragen €7,50 voor 2023 over te maken op
    NL32 INGB 0007 1698 78 t.n.v. Buurtplatform Wedren-Julianapark o.v.v. uw naam, adres en email-adres zodat wij u kunnen informeren.
Advertentie